Nybyggeri udføres professionelt

​Det er oftest en yderst spændende affære, når der skal udføres nybyggeri. Måske du skal have bygget et anneks til dit sommerhus, en tilbygning til dit hus, eller måske du er heldig, og skal have en ny garage i forlængelse af din bolig. Uanset hvad, er nybyggeri ganske fantastisk, da det giver én mulighed for at realisere sine byggedrømme, ligesom man kan bygge efter ens eget behov og ønsker.

Masser af års erfaring inden for nybyggeri

Det er dog naturligvis vigtigt at sikre sig, at nybyggeriet udføres korrekt og gerne med delvis eller fuld assistance fra professionelle.

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS vil vi gerne hjælpe til, hvis du går med idéer om et nybyggeri. Større ombygninger og forandringer, der har betydning for byggeriets energibehov, skal den fornødne rentabilitet sikres i installationer og klimaskærm. Ligeledes er det vigtigt, man følger bygningsreglementet (BR08), ligesom der også er andre overvejelser, der skal gøres.

​​

Hvad koster nybyggeri?

Hvis du derfor går med tanker om et nybyggeri, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om pris og få et tilbud på 23 72 02 18 eller claus@handestmurer.dk. Vi opererer i Randers, Hobro, Mariager og det øvrige lokalområde.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HANDEST MURER & ENTREPRENØR ApS

Vesterlandsvej 11, Handest, 8990 Fårup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27687482

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 02 18

E-mail: claus@handestmurer.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.