Nybyggeri udføres professionelt

​Det er oftest en yderst spændende affære, når der skal udføres nybyggeri. Måske du skal have bygget et anneks til dit sommerhus, en tilbygning til dit hus, eller måske du er heldig, og skal have en ny garage i forlængelse af din bolig. Uanset hvad, er nybyggeri ganske fantastisk, da det giver én mulighed for at realisere sine byggedrømme, ligesom man kan bygge efter ens eget behov og ønsker.

Masser af års erfaring inden for nybyggeri

Det er dog naturligvis vigtigt at sikre sig, at nybyggeriet udføres korrekt og gerne med delvis eller fuld assistance fra professionelle. 

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS vil vi gerne hjælpe til, hvis du går med idéer om et nybyggeri. Større ombygninger og forandringer, der har betydning for byggeriets energibehov, skal den fornødne rentabilitet sikres i installationer og klimaskærm. Ligeledes er det vigtigt, man følger bygningsreglementet (BR08), ligesom der også er andre overvejelser, der skal gøres.

Hvad koster nybyggeri?

Hvis du derfor går med tanker om et nybyggeri, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om pris og få et tilbud på 23 72 02 18 eller claus@handestmurer.dk. Vi opererer i Randers, Hobro, Mariager og det øvrige lokalområde.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Handest Murer & Entreprenør ApS

CVR: ​27687482​

claus38 i Fårup, Nordjylland, DK på Houzz