Kloakmester udfører kloakarbejde for private og erhverv

Handest Murer & Entreprenør ApS tilbyder alle former for kloakarbejde til både private og erhverv. Vores kloakmester kan hjælpe dig med at få kortlagt dine kloakforhold. På den måde kan vi undgå vand i kælderen og stoppede kloaker, som de fleste gerne vil være foruden, da det kan være en ganske frustrerende affære. Vi har kunder i Randers, Hobro & Mariager og omegn, men finder gerne det helt rette tilbud til dig, hvorend du er fra.

Nyt anlæg eller renovering? Vi klarer dit kloakarbejde

Vores kloakmester reparerer vi kloaker og etablerer nyanlæg, når der er behov for det. Dertil kommer, at vores installationer er sikret i forhold til gældende brand-, sikkerheds- og sundhedsmæssige regler. Det er din garanti for, at du altid har en sund kloak uden defekter.

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS har vi erfarne og dygtige kloakmestre, der i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer af eksisterende anlæg. Vores kloakarbejde er derfor særdeles alsidigt, og vi lever altid op til eksisterende regler og vores egne skrappe krav.​

Kontakt vores kloakmester for et uforpligtende tilbud

Hvis du i den forbindelse har spørgsmål til vores kloakmester, eller ønsker et uforpligtende tilbud på kloakabejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 72 02 18eller e-mail claus@handestmurer.dk. Vi rykker ligeledes hurtigt ud, hvis du har akutte kloakproblemer nær Hobro, Mariager og Randers.​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HANDEST MURER & ENTREPRENØR ApS

Vesterlandsvej 11, Handest, 8990 Fårup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27687482

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 02 18

E-mail: claus@handestmurer.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.