Entreprenør med mange års erfaring

Hos Handest Murer og entreprenør er vi din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til udførelsen af entreprenøropgaver. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser.

Handest Murer og Entreprenør er beliggende i Handest, og vi varetager således opgaver i Randers, Hobro, Mariager og det omkringliggende område.

​Entreprenørarbejde udføres i højeste kvalitet

Med mange års erfaring i branchen er vi en skarp samarbejdspartner, der altid stræber efter at levere arbejde af allerhøjeste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med dette.

Vi er særdeles dygtige til jordarbejde, anlægsarbejde, belægningsarbejde og andet gravearbejde, hvorfor vi hellere end gerne vil hjælpe til, hvis du mangler en entreprenør.​

Giv din entreprenør et kald for et uforpligtende tilbud

Du er således mere end velkommen til at give os et kald på telefon 23 72 02 18 eller skrive til: claus@handestmurer.dk hvis du ønsker et konkurrencedygtigt, uforpligtende tilbud, eller hvis du blot ønsker mere information om vores firma eller om vores arbejde.​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HANDEST MURER & ENTREPRENØR ApS

Vesterlandsvej 11, Handest, 8990 Fårup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27687482

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 02 18

E-mail: claus@handestmurer.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.