Flisearbejde i dit hjem eller i dine erhvervslokaler

Få en indendørs flisebelægning i dit hjem eller i din virksomhed

Kunne du tænke dig at få lagt en indendørs flisebelægning i for eksempel dit køkken, på dit badeværelse eller måske i dit bryggers? Et flise- eller klinkegulv er et oplagt valg i lige netop disse rum, hvor der ofte er særlige behov i forhold til rengøringen af gulvet.

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS har vi stor erfaring inden for flisearbejde, som vi udfører for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet lægning af fliser i både Mariager, Hobro, Randers og omegn, og vi kommer også gerne forbi dig, hvis du har brug for vores hjælp til dit flise- eller klinkearbejde.

Vælg mellem mange forskellige fliser og klinker

Hvis du skal have lagt et nyt klinkegulv i køkken, stue, entre, bryggers, badeværelse eller måske i hele huset, så er der utrolig mange forskellige typer klinker at vælge imellem. Det samme gør sig gældende, hvis du foretrækker et flisegulv. 

Du kan både vælge imellem store og små fliser eller klinker, ligesom du kan vælge imellem mange forskellige farver og overflader. Hvilke du bør vælge afhænger blandt andet af, hvilket udseende du kunne tænke dig på din klinke- eller flisebelægning, og hvor meget tid du ønsker at bruge på rengøringsarbejdet.

Vi sikrer dig en flot og holdbar belægning

Når du vælger at lade os stå for dit flisearbejde, så kan du altid forvente, at du får et både flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat. Vi er en murer med stor erfaring inden for vores fag, og vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit flisearbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på dit flisearbejde eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Vi har stor erfaring inden for lægning af klinkegulv og flisegulv, og vi sikrer dig dermed et smukt og solidt resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger.​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HANDEST MURER & ENTREPRENØR ApS

Vesterlandsvej 11, Handest, 8990 Fårup

Klik her for rutevejledning

CVR: 27687482

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 72 02 18

E-mail: claus@handestmurer.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.