Renovering 

​Hvis du står over for en totalrenovering af din ældre bolig, så lad os hos Handest Murer & Entreprenør ApS klare opgaven. Vi har mange års erfaring inden for renovering af boliger, og vi sørger for at levere alt til punkt og prikke.

Vi står for din næste renovering

Skrækhistorierne omkring byggeopgaver er mange. Det er noget, som vi ikke vil have siddende på os. Vi sørger for, at du ikke lever i unødigt byggerod i utallige måneder, ligesom at vi altid stræber efter at overholde den aftalte tidsplan.

Vi kan sætte huset perfekt i stand, så det passer til tiden med hensyn til stilart og energivenlighed, så du igen sparer penge på varmeregningen. En renovering af huset kan altså spare dig for mange penge over en årrække.

Ligeledes kan vi også formidle kontakt til indretningsarkitekt, så du får yderligere professionalitet indover opgaven, ligesom at vi også gerne giver vores besyv med, hvis du står overfor mindre opgaver i forbindelse med renovering.

Giv os derfor gerne et kald på 23 72 02 18 eller skrive til os på claus@handestmurer.dk hvis du måtte være interesseret i en renovering nær Randers, Hobro og Mariager.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Handest Murer & Entreprenør ApS

CVR: ​27687482​

claus38 i Fårup, Nordjylland, DK på Houzz