​🠿

Kloakarbejde udføres for private og erhverv

Handest Murer & Entreprenør ApS tilbyder alle former for kloakarbejde til både private og erhverv. Vi kan hjælpe dig med at få kortlagt dine kloakforhold. På den måde kan vi undgå vand i kælderen og stoppede kloaker, som de fleste gerne vil være foruden, da det kan være en ganske frustrerende affære.

Nyt anlæg eller renovering? Vi klarer dit kloakarbejde

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS reparerer vi kloaker og etablerer nyanlæg, når der er behov for det. Dertil kommer, at vores installationer er sikret i forhold til gældende brand-, sikkerheds- og sundhedsmæssige regler. Det er din garanti for, at du altid har en sund kloak uden defekter.

Hos Handest Murer & Entreprenør ApS har vi erfarne og dygtige kloakmestre, der i fællesskab projekterer nyanlæg og renoveringer af eksisterende anlæg. Vores kloakarbejde er derfor særdeles alsidigt, og vi lever altid op til eksisterende regler og vores egne skrappe krav.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du i den forbindelse har spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker et uforpligtende tilbud på kloakabejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 72 02 18 eller e-mail claus@handestmurer.dk. Vi rykker ligeledes hurtigt ud, hvis du har akutte kloakproblemer nær Hobro, Mariager og Randers.

KONTAKT

Handest Murer & Entreprenør ApS​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Handest Murer & Entreprenør ApS

CVR: ​27687482​

Adresse

Vesterlandsvej 11,

Handest 8990 Fårup​

Kontakt

claus38 i Fårup, Nordjylland, DK på Houzz